Voorwaarden Andrea Rhodenborgh
*scroll down for Conditions online shop (in English)*

 

1. Identiteit van de ondernemer

Andrea Rhodenborgh;

p/a Andrea Rhodenborgh

Gansstraat 143;

3582EG Utrecht

E-mailadres: info@andrearhodenborgh.nl

KvK-nummer: 66643716

Btw-identificatienummer: NL002245023B63

2. Opdrachtbepaling, betaling en verzending

De opdrachtgever en Andrea Rhodenborgh komen tot een ontwerp en bepalen de kosten voor de uitvoering van het sieraad middels een offerte. Wanneer de opdrachtgever akkoord gaat met de offerte wordt een factuur gestuurd. Nadat de factuur betaald is, wordt het sieraad voor de opdrachtgever uitgevoerd. Producten zullen enkel aan de koper worden overgedragen wanneer de kosten voor het sieraad incl. eventuele verzendkosten zijn overgemaakt naar IBAN-nummer NL22 KNAB 0257 2049 03 op naam van  ‘Andrea Rhodenborgh’. Zonder geldige betaling wordt het sieraad niet overgedragen.
De verzending van het sieraad wordt in principe gericht aan het adres dat is opgegeven als factuuradres van de opdrachtgever (tenzij anders aangegeven door de opdrachtgever). Verzending vindt plaats via PostNL. Er wordt gebruik gemaakt van een track & trace code. Die code ontvangt de opdrachtgever via e-mail of via een Facebook/Instagram bericht. Andrea Rhodenborgh is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of beschadigen van bestellingen die per post verzonden worden. Mocht de koper een andere verzendmethode prefereren, dan kan deze dat op eigen initiatief aandragen. Sieraden kunnen ook op afspraak worden opgehaald. 
Mocht je het sieraad willen laten inpakken, laat het weten! Doen we graag. 

3. Bedenktijd en Ruilen

Producten uit de webshop kunnen geruild worden, mits ze in hun originele verpakking zitten, in originele staat verkeren en ongedragen zijn, anders wordt de retouropdracht niet behandeld. Je kunt je sieraad binnen 14 dagen na aankoop terugsturen inclusief de factuur/bon, en op eigen kosten, naar 

Andrea Rhodenborgh

Herenweg 319

3513CD

Utrecht, The Netherlands

Binnen 14 dagen na het ontvangen van de retouropdracht wordt het betaalde bedrag voor het sieraad teruggestort op je rekening. Andrea Rhodenborgh is niet verantwoordelijk voor het beschadigen of kwijtraken van de retouropdracht per post. Let op: Op maat gemaakte sieraden kunnen niet geruild worden. Producten in de Sale kunnen ook niet geruild worden. 

4. Verantwoord gebruik

Sieraden van Andrea Rhodenborgh worden vervaardigd uit natuurlijke materialen. Houd er rekening mee dat er een verandering in kleur kan optreden na verloop van tijd. Dit is een natuurlijk proces. Breng het sieraad bij voorkeur niet in contact met water. Tijdens het verrichten van zwaar lichamelijk werk of sport en tijdens het slapen is het ook af te raden om het sieraad te dragen, evenals tijdens gebruik van schoonmaakmiddelen, alcohol, aceton, nagellakremover en andere bijtende, schurende of blekende stoffen. Belast het sieraad niet met hoge druk en stoot het sieraad niet tegen iets hards. Als dit vermeden wordt, blijft het sieraad het langst mooi en kleurrijk en kan het jaren mee. Als er iets met het sieraad gebeurt en het blijkt dat het bovenstaande niet wordt nageleefd, is het risico en eventuele reparatiekosten voor de drager. 

5. Onderhoud en Reparaties

Ieder sieraad heeft onderhoud nodig, waar degene die het aanschaft en draagt zelf verantwoordelijk is. Een laag olie kan zelfstandig worden aangebracht. Schroom niet om vrijblijvend advies te vragen aan Andrea Rhodenborgh hierover. Mocht het sieraad voorzien zijn van een laklaag, dan dient deze eens in de zoveel tijd opnieuw gelakt te worden. Het ligt aan de manier waarop de drager omgaat met het sieraad hoeveel tijd er tussen lakbeurten zit. De drager van het sieraad is zelf verantwoordelijk voor het op tijd opnieuw laten lakken van het sieraad. Als het lakken te lang wordt uitgesteld terwijl de laklaag al beschadigd is, kan het zijn dat er onherstelbare schade ontstaat die bij het aanbrengen van een nieuwe laklaag niet meer ongedaan gemaakt kan worden. Zelf het sieraad opnieuw lakken is op eigen risico. De kosten voor opnieuw lakken door Rhodenborgh Desgins zijn 15,00 euro inclusief BTW (excl. verzendkosten), mits de ring verder in goede staat is. De eerste onderhoudsbeurt na de aanschaf van een houten sieraad is gratis (verzendkosten zijn hierbij wel voor eigen rekening). Breng je een sieraad voor restauratie, dan kunnen er meer kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van de te repareren schade. Deze kosten worden vóórdat de procedure in gang wordt gezet duidelijk gecommuniceerd met de opdrachtgever. 

Voordat een sieraad gerepareerd kan worden dient eerst contact te zijn opgenomen met info@andrearhodenborgh.nl om te bepalen of reparatie mogelijk is en welke eventuele kosten daaraan verbonden zijn. Alle verzendkosten die gemaakt worden bij een reparatie zijn voor de opdrachtgever. Een mislukte reparatie van een beschadigd sieraad is op risico van de opdrachtgever. Andrea Rhodenborgh is niet aansprakelijk voor een eventuele onmogelijkheid om een sieraad te repareren of voor het mislukken van een reparatie. 

6. BTW
Andrea Rhodenborgh rekent 21% BTW aan particulieren in binnen- en buitenland zoals de wet dat omschrijft.

Terms & Conditions Andrea Rhodenborgh

The terms and conditions will be valid for all your future transactions with Andrea Rhodenborgh and visits to the site.

1. Company identity

Name: Andrea Rhodenborgh

Address: Gansstraat 143, 3582EG, Utrecht, Netherlands

E-mail: info@andrearhodenborgh.nl

CoC: 66643716

VAT: NL002245023B63

2. Copyright

Everything on this site, including images/graphics/text, is protected by worldwide copyright and other proprietary laws and treaty provisions.

3. Your account

You are responsible for maintaining the confidentiality of your account and password and for restricting access to your computer, and you agree to accept responsibility for all activities that occur under your account or password. Andrea Rhodenborgh reserves the right to refuse service, terminate accounts, remove or edit content, or cancel orders in their sole discretion.

4. Returns

Only for the Netherlands: within 14 days you may return your jewelry in original condition, with the original packaging and well wrapped and packed with adequate postage to the address below.

Andrea Rhodenborgh

Herenweg 319F

3513CD

Utrecht, The Netherlands

Within 14 days after receiving the goods in good condition Andrea Rhodenborgh will refund the value of your returned purchase(s) without shipping costs. Returning goods is at your own expense. If the goods do not reach Andrea Rhodenborgh in the original condition your right to a full refund may be affected. Andrea Rhodenborgh is not responsible for returned items being lost or damaged in transit. Exclusion of right to return: sale items and made to order items.

5. Taxes

All prices mentioned on the website include 21% VAT.

6. Shipping

All the packages will be sent by PostNL and are provided with a Track&Trace number. Andrea Rhodenborgh will not be liable for any loss, damage, cost or expense related to any delay in shipment or delivery as well as possible customs fees.

Shipping costs per EU-zone, see https://www.postnl.nl/

Expected transit time:

  • The Netherlands: 2-5 working days.
  • Europe: 5-7 working days.
  • Rest of the world: within 10 working days.

Gift wrap

If you like to surprise somebody with a gift package let us know by sending an email to info@andrearhodenborgh.nl. If you wish you can also leave a special text message.

Utrecht, January 2020